Training

Polar Virtual Race Benelux

Polar Virtual Race BeneluxKlaar om 2019 meteen goed in te zetten? Doe dan op 1 januari mee met de Polar Virtual Race en sluit je aan in mijn team. Doel van de virtual race? In een halfuur zoveel mogelijk kilometers verzamelen per team. Zin om mee te doen? Lees dan snel verder!

Wat is de Polar Virtual Race?

“De Polar Virtual Race is een virtuele teamcompetitie. Op 1 januari 2019 rennen alle deelnemers 30 minuten lang waar ze ook zijn, zonder enige geografische beperking. Elk team wordt geleid door een Polar Ambassador Benelux. Het winnende team is de groep die collectief het meeste kilometers loopt, waarbij enkel de top 10 prestaties per groep meetellen.”

Hoe kan je deelnemen?

Om meteen het eerste misverstand uit de wereld te helpen; je hoeft geen Polar horloge te hebben om deel te nemen! Ook met andere sporthorloges kan je meedoen aan de Virtual Race. Je hoeft dan enkel de Polar Beat app te downloaden op je telefoon en een Polar Flow account aan te maken.

 1. Zoek op Polar Flow naar de groep met de naam PolarVirtualRaceBenelux Aurelie en voeg jezelf toe. Groepen vind je onder het tabblad Community’s in Polar Flow. Dit doe je best op de computer want op de app zijn de groepen niet zichtbaar.
 2. Registreer je hardloopsessie van 30 minuten op 1 januari met een Polar sporthorloge of met de gratis Polar Beat app.
 3. Upload je hardloopsessie voor 23:59 uur van de Polar Virtual Race dag naar Polar Flow en post ze in de groep. Elk groepslid mag maximaal één sessie delen.

Wat valt er te winnen?

Het team met de meeste kilometers wint de competitie. De 10 beste lopers van dat team (= de lopers met de meeste kilometers) mogen samen met hun ambassadeur mee naar een exclusief hardloopevent. Ik kan helaas nog niet verklappen welk event, maar geloof me als ik zeg dat je hier graag bij wil zijn!

De top 3 mannelijke lopers en de top 3 vrouwelijke loopsters die de meeste kilometers afleggen binnen het half uur winnen een Vantage M, onafhankelijk van het team waarin ze zitten.

Klaar om de strijd met de andere teams aan te gaan?

Sluit je dan snel aan in mijn team via deze link! Mocht je nog vragen hebben over de virtual race, dan kan je die hier in de comments stellen. Ik beantwoord ze met veel plezier.

Liefs,
Aurelie

Previous Post Next Post

You Might Also Like

1 Comment

 • Reply Noor 3 december 2018 at 09:52

  Zo’n tof event! Hopelijk wint jouw team 😉 Veel succes!

  xo Noor

 • Leave a Reply

  CommentLuv badge