Training

Nog 21 weken tot mijn volgende marathon

marathon parijsNa de marathon van New York en die van Antwerpen, zal ik in het voorjaar mijn derde marathon lopen. Dit keer opnieuw in het buitenland, maar wel binnen Europa. Ik ga namelijk deelnemen aan de marathon van Parijs en kan nu al niet wachten!

Na het tegenvallende resultaat in Antwerpen, wist ik dat ik in 2019 opnieuw aan de start van een marathon zou staan. Ik heb heel lang getwijfeld over de locatie, maar uiteindelijk kwam Parijs meer en meer op de voorgrond. Inmiddels ben ik ingeschreven, heb ik mijn supporters al warm gemaakt om mee te gaan naar Parijs en ben ik helemaal klaar om opnieuw een marathonvoorbereiding te voltooien.

Hoe ga ik het aanpakken?

Op 27 december heb ik bij Energylab een nieuwe conditietest. Op basis van de testresultaten krijg ik dan een schema op maat dat me zal helpen om in Parijs een mooie tijd neer te zetten. Dat betekent dat ik nog minstens een maand zonder schema zal lopen. De afgelopen weken heb ik gemerkt dat ik de structuur van een schema toch heel erg nodig heb. Daarom heb ik voor mezelf alvast een pre-marathonschema opgesteld.

Stuur me gerust een berichtje als je de marathon van Parijs al gelopen hebt of hem zelf ook gaat lopen in 2019. Ik ben heel erg benieuwd naar je verhalen!

Liefs,
Aurelie

Foto: Wildflower Photography

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge