Wedstrijden

Wat neem ik mee naar een hardloopwedstrijd

benodigdheden-hardloopwedstrijdWe zitten middenin het hardloopseizoen en tegenwoordig kan je elk weekend wel aan een hardloopwedstrijd deelnemen. Maar wat moet je nu eigenlijk allemaal meenemen naar zo’n wedstrijd? Om er zeker van te zijn dat je op de dag zelf niets vergeet, heb ik dit lijstje voor je klaar. Zo hoef je je alvast geen zorgen te maken over de inhoud van jouw tas en kan je je volop concentreren op de race.

 • Startbewijs of bevestigingsmail waarmee je je startbewijs kan afhalen
 • Veiligheidsspeldjes om je startnummer vast te maken. Ik laat de speldjes echter achterwege en gebruik een startnummerband van Decathlon.
 • Horloge / stopwatch
 • iPod / mp3-speler
 • Een flesje water zodat ik voor de race nog een klein beetje kan drinken
 • Een banaan of energiereep
 • Een handdoek
 • Gelsnoepjes (of energiegels). Deze neem ik enkel mee voor langeafstandswedstrijden zoals een halve marathon.
 • Identiteitskaart
 • Klein beetje geld
 • Reservekledij. Gebruik ik zowel voor de race om mij warm te houden, als na de race om mij wat op te frissen. Zeker bij wedstrijden in de regen is een extra shirt, broek en paar sokken geen overbodige luxe.
 • Een zakdoek
 • Telefoon
 • Mijn flipbelt zodat ik de belangrijkste spulletjes tijdens de wedstrijd bij mij kan dragen.

Wat neem jij mee naar een wedstrijd?

Liefs,
Aurelie

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge