Personal

Mijn skivakantie in foto’s

skivakantie-ReutteVijf jaar geleden stond ik voor het laatst op de skilatten en twee weken geleden was het weer zover. Samen met mijn vriend ging ik vijf dagen skiën in Oostenrijk en aan de hand van een aantal foto’s neem ik je graag mee op reis.

skivakantieWe verbleven in Reutte en waren daar op een soort van ontdekkingsreis. Elke dag deden we een ander skigebied aan zodat we na vijf dagen de voornaamste gebieden in de regio bezocht hadden. Zo ontdekten we Reuttener Hahnenkamm, Berwang, Lermoos en Ehrwald. Dat laatste was zonder twijfel mijn favoriet. Maar eigenlijk mogen we over geen enkel skigebied klagen; de sneeuw was overal goed, de pistes waren ontzettend breed en gevarieerd en er was heel weinig volk. Ideaal dus.

skivakantieZoals je op de foto’s kan zien, hebben we een hele week stralend weer gehad. De zon scheen volop en de lucht was helderblauw. Mijn vriend is een betere skiër dan ik en ik maakte dan ook dankbaar gebruik van het mooie weer om mij elke dag even op een bankje in de zon te zetten terwijl hij wat zwarte pistes deed.

skivakantieMijn outfit op de piste bestond uit een ski-jas en -broek van Protest en een helm en skibril van Wedze (Decathlon). Ik had voorheen nog nooit met een helm geskied, maar moet zeggen dat het echt nog comfortabel en warm aanvoelde.

De hele week was ik verwonderd over mooie sneeuwlandschappen en skigebieden waar het soms leek alsof we alleen op de piste waren. Ik heb dan ook een topvakantie achter de rug. Van hardlopen is er die week niet veel in huis gekomen, maar skiën telt ook als een workout. Toch?

Liefs,
Aurelie

Previous Post Next Post

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply Dionne 2 maart 2017 at 10:35

  Oeeh! Het ziet er heerlijk uit!

  • Reply Aurelie 5 maart 2017 at 19:11

   Ja, het was ook een super fijne vakantie! Wou dat ik al terug kon, hihi.

 • Reply Carolien - On a Healthy Adventure 2 maart 2017 at 22:15

  Wauw, super mooie foto’s! Dat lijkt me inderdaad ook een topvakantie 🙂

  • Reply Aurelie 5 maart 2017 at 19:11

   Dat was het ook, maar veel te snel voorbij natuurlijk!

  Leave a Reply

  CommentLuv badge