Wedstrijden

Mijn medailles van 2017

medailles_20172017 begint stilaan op zijn einde te komen en ik kan nu al met een gerust hart zeggen dat het een mooi hardloopjaar was. Ik bleef gespaard van blessures, liep ik een PR op de halve marathon en finishte ik mijn eerste marathon. Doorheen 2017 heb ik verschillende hardloopmedailles behaald en het leek me leuk om mijn mooiste, lelijkste, meest bijzondere, zwaarste… medaille met jou te delen.

Mijn mooiste medaille van 2017

medaille_halvemarathonDisneyEr waren verschillende kanshebbers voor de prijs van mooiste medaille van 2017, maar ik opteer toch voor de medaille van de halve marathon in Disneyland. Ze heeft erg lang op de kast gelegen en nu haal ik ze nog steeds vaak uit haar doosje om even te bewonderen; zo mooi vind ik ze. Toch ook een eervolle vermelding voor de andere Run Disney-medailles want dat waren ook echte pareltjes.

Mijn lelijkste medaille van 2017

medaille_antwerp10milesEr moet eentje de lelijkste zijn en in 2017 was dat de medaille van de Antwerp 10 Miles. Echt lelijk vind ik ze niet, maar als ik ze vergelijk met alle andere medailles die ik dit jaar behaald heb, dan is deze toch de minst mooie. Aan de wedstrijd zelf heb ik alleen maar mooie herinneringen want ik liep er een PR op de 10 km én de 16 km.

Mijn eerste medaille van 2017

medaille_CPCDenHaagDe eerste medaille die ik in 2017 behaalde was tijdens de CPC Loop in Den Haag. Deze wedstrijd kan ik in 2018 jammer genoeg niet meedoen, maar mocht jij nog op zoek zijn naar een leuke halve marathon, dan moet je deze zeker eens bekijken!

Mijn meest bijzondere medaille van 2017 (en tegelijk ook de laatste)

medaille_marathonNewYorkHet behalen van deze medaille was de kers op mijn hardloopjaar. Meer dan de helft van mijn jaar zat ik met de marathon van New York in mijn hoofd en op dit moment ben ik nog steeds in de zevende hemel als ik aan de marathon terug denk. Dit was echt een ervaring om nooit te vergeten en deze medaille koester ik dan ook ongelooflijk hard.

Mijn zwaarste medaille van 2017

medaille_20kmvanbrusselOver deze medaille bestond geen twijfel; het halen van de finish tijdens de 20 km door Brussel was echt mijn zwaarste prestatie dit jaar. De hele wedstrijd was een hel en ik kan gewoon niet trots zijn op deze medaille. In 2018 loop ik de 20 van Brussel sowieso opnieuw en dan hoop ik om daar een heel mooie hardloopervaring te beleven.

Welke medailles heb jij dit jaar verdiend? Heb je ook een mooiste, lelijkste, meest bijzondere, … medaille?

Liefs,
Aurelie

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge