Personal

Mijn hardloopdoelen voor 2017

hardloopdoelen-2017Bij een nieuw jaar horen nieuwe hardloopdoelen en ik heb dan ook even de tijd genomen om te bedenken wat ik in 2017 wil bereiken. Ga ik voor een nieuw PR? Verleg ik mijn grenzen? Loop ik meer wedstrijden? Het zijn stuk voor stuk vragen die ik voor mezelf heb omgezet in een doel.

 • PR op de halve marathon verbreken – Hopelijk lukt dit tijdens de CPC in Den Haag. Mocht het daar niet lukken heb ik nog 9 maanden de tijd om een nieuwe wedstrijd te zoeken om daar mijn PR aan flarden te lopen.
 • Een marathon lopen – Zonder twijfel mijn grootste doel dit jaar! De marathon staat gepland voor het najaar. Meer kan ik nog niet vertellen want het is nog niet definitief, maar het wordt echt geweldig!
 • 1x / week core stability oefeningen doen – Dit heb ik vorig jaar te weinig gedaan en zeker met het oog op de marathon wil ik daar verandering in brengen.
 • 1000 km hardlopen in 2017 – In 2016 tikte ik 850 km aan en in 2017 wil ik dat getal vermeerderen tot 1000 km.
 • Meedoen aan 10 wedstrijden – Ik doe graag mee aan hardloopwedstrijden, maar toch twijfel ik soms veel te lang om mij in te schrijven voor een bepaalde wedstrijd. In 2017 wil ik er dan ook naar streven om zeker aan 10 wedstrijden deel te nemen.

Maar bovenal wil ik in 2017 vooral evenveel plezier uit hardlopen halen als in 2016. Hardlopen is voor mij immers meer dan een hobby. Het is iets wat mij gelukkig maakt en waar ik echt niet zonder kan. Dat gevoel wil ik in 2017 ook blijven ervaren.

Wat zijn jouw doelen/voornemens voor 2017?

Liefs,
Aurelie

Previous Post Next Post

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply Jamey 9 januari 2017 at 12:32

  Go for it! You can do it!

 • Reply Nog 38 dagen tot de CPC in Den Haag - Run Love Dream 1 februari 2017 at 08:21

  […] die dag nog wat te rusten en in de plaats een abs and core workout te doen. Aangezien dat in mijn lijstje met hardloopdoelen voor 2017 staat, moet ik natuurlijk mijn best doen om dat doel te […]

 • Reply Mijn hardloopdoelen voor 2017: update - Run Love Dream 30 juni 2017 at 10:28

  […] zijn halfweg 2017. Ongelooflijk hoe snel de tijd vliegt! In januari had ik voor mezelf een aantal hardloopdoelen opgesteld en het leek me nu het ideale moment om eens te kijken hoever ik sta in het realiseren van […]

 • Leave a Reply

  CommentLuv badge