Wedstrijden

De leukste hardloopwedstrijden van mei 2016

wings-for-life-runNiets leuker dan na maanden trainen aan de startlijn van een hardloopwedstrijd verschijnen. De adrenaline en stress die je voor de start voelt, het doorzettingsvermogen dat door je lichaam giert tijdens de wedstrijd, de glimlach op je gezicht eens je de finish nadert, … Het zijn stuk voor stuk emoties die ervoor zorgen dat deelnemen aan een hardloopwedstrijd super fijn is.

Speciaal voor jou heb ik de leukste hardloopwedstrijden van mei op een rijtje gezet. Aan welke startlijn verschijn jij?

Abdijentocht tussen Averbode en Tessenderlo (05/05)

AbdijentochtDe Abdijentocht vindt elk jaar plaats op Hemelvaartsdag. Het is een unieke wedstrijd die je meeneemt langs de bossen tussen de abdijen van Averbode en Tongerlo. De tocht is zowel geschikt voor wandelaars als lopers en telt zo’n 16 km.

Wings for Life Run Ieper (08/05)

wings-for-life-runOp zondag 8 mei 2016, om precies 13u00, zal de Wings for Life World Run over de hele wereld op hetzelfde moment van start gaan. Dit is echter geen wedstrijd waarvan de afstand op voorhand vastligt, maar waar jijzelf bepaalt hoever je loopt. 30 minuten na het startschot zal de Catcher Car beginnen met rijden en alle lopers op de hielen zitten. De wedstrijd is voor jou gedaan wanneer de Catcher Car jou inhaalt. Het volledige inschrijvingsgeld gaat naar onderzoek dat gericht is naar de genezing van ruggenmergletsel. Meer info vind je hier.

20 km door Brussel (29/05)

20km door brusselDe 20 km door Brussel is een van de bekendste hardloopwedstrijden in België en dat toont zich ook in het grote aantal deelnemers. Het parcours is ontzettend gevarieerd en passeert langs de mooiste plekken in onze hoofdstad. Zo loop je o.a. door de Europese wijk, langs de groene long van onze hoofdstad (Terkamerenbos), de Louizalaan, Wetstraat, Grote Markt,  Jubelpark, … Ondanks de vele hoogtemeters is dit een niet te missen wedstrijd.

Aan welke startlijn verschijn jij?

Liefs,
Aurelie

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge