Training

Just Keep Running Santa Streak + DOcember

hardloopchallengesWe zijn intussen aanbeland bij december en voor veel hardlopers is dat een maand waarin het wat meer moeite kost om naar buiten te gaan. De afgelopen jaren merkte ik ook bij mezelf dat ik in december minder zin had om te gaan hardlopen. Om te vermijden dat ik mijn avonden voornamelijk doorbreng op de bank in plaats van al lopend, doe ik mee aan twee challenges: Just Keep Running Santa Streak en DOcember.

Just Keep Running Santa Streak

Wie meedoet aan de Santa Streak van Just Keep Running engageert zich om elke dag minstens 2,5km te gaan lopen (of te gaan joggen, wandelen, …). Deelnemers worden aangemoedigd om hun vooruitgang op social media te delen onder de hashtag #JKRSantaStreak. Ik heb nog nooit 31 dagen aan een stuk gelopen en ben dan ook benieuwd wat deze challenge voor mijn lichaam gaat betekenen.

DOcember

70km hardlopen in december: dat is het doel van DOcember. De laatste maanden ligt mijn hardloopgemiddelde vrij hoog en DOcember is mijn stok achter de deur om dat ook zo te houden. Deze challenge wordt al een aantal jaar georganiseerd door de dames van Girls Love 2 Run en is erg populair bij hardlopers (en op social media).

Het zal niet gemakkelijk zijn om deze twee challenges tot een goed einde te brengen – vooral de Santa Streak lijkt mij niet evident – maar ik ga mijn uiterste best doen om ze beiden te voltooien.

Wat doe jij om ervoor te zorgen dat je in december toch nog gemotiveerd bent om te sporten?

Liefs,
Aurelie

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge