Wedstrijden

Hardlopen in Disneyland Parijs

run-disneyKon je, net als ik, vorig jaar geen genoeg krijgen van alle foto’s, filmpjes, verslagen, … over het Run Disney event in Disneyland Parijs? En kriebelt het om zelf ook door de parken te lopen? Dan heb ik goed nieuws voor jou! Naast de hardlooppakketen (startnummer + verblijf), zijn nu ook de losse tickets verkrijgbaar.

Disneyland Paris 5K

Het Disneyland Paris – Val d’Europe HalF Marathon Weekend begint op vrijdagavond 22 september 2017 met de 5K run. Deze ‘fun run’ gaat door het Walt Disney Studios Park en tijdens de race worden de deelnemers de hele tijd aangemoedigd door Disney figuren. Er is maar één regel: plezier hebben! Op dezelfde avond opent het Walt Disney Studios Park haar deuren voor een exclusief openingsfeest met attracties die open zijn, ontmoetingen met een aantal Disney figuren en een DJ feest!

Disneyland Paris 10K

Op zaterdag 23 september kan iedereen deelnemen aan de 10 km run door de Disney Parken! Een nieuwe kans om te genieten van het hardlopen in een magische omgeving en in aanwezigheid van de Disney figuren.
Deze 10 km kadert overigens in een heuse challenge. Wie dat wil, kan immers zowel deelnemen aan de 10 km op zaterdag en de halve marathon op zondag om een extra medaille in de wacht te slepen. En dat Disney medailles de allermooiste zijn, moet ik je vast niet vertellen.

Disneyland Paris – Val d’Europe Half-Marathon

Tot slot vindt op zondag 24 september de halve marathon plaats door de Disney Parken en hun omgeving. Ook tijdens deze race zullen Disney figuren je aanmoedigen op jouw weg naar de finish.

Naast deze wedstrijden worden er ook voor de kleinsten drie kids runs georganiseerd.

Hoe kan je je inschrijven?

Verblijven inclusief startbewijzen voor het Disneyland Paris – Val d’Europe Halve Marathon Weekend 2017 kunnen zowel online via www.run.disneylandparis.com, als telefonisch via de Nederlandstalige Disneyland Paris vakantie-experts op telefoonnummer 078 15 60 28 (lokaal tarief) geboekt worden.

Zou jij willen deelnemen aan het Disneyland Paris half marathon weekend?

Liefs,
Aurelie

Previous Post Next Post

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply beautifulday4makeup 5 oktober 2017 at 12:59

  Ik ga trainen om hopelijk volgend jaar te kunnen deelnemen. Zelf ben ik echter helemaal geen loper, dus ik ben nu begonnen met start to run. Hopelijk kan ik de 5k en ev. de 10km aan volgend jaar 🙂

  • Reply Aurelie 19 oktober 2017 at 20:26

   Dat ga je sowieso kunnen, Kim! Langzaam opbouwen is de boodschap en dan lukt die 5km (en waarschijnlijk ook die 10) zeker.

  Leave a Reply

  CommentLuv badge