Running gear

Hardloopkleding voor de lente

hardloopkleding-lenteGisteren is de lente van start gegaan en we mogen ons dan ook stilaan beginnen verwachten aan betere temperaturen. Tijd dus om die hardloopjacks, mutsen, thermische onderlagen, … achteraan onze kast te gooien zodat ze plaats kunnen maken voor lichtere (en kleurrijkere) hardloopkleding. Dit zijn alvast mijn favorieten uit de nieuwe collecties.

ASICS fuzeX seamless shirt – €50

Tijdens de lente worden we af en toe ook eens getrakteerd op minder warme dagen en dan komt een longsleeve goed van pas. Deze longsleeve van ASICS met gradient effect vind ik ontzettend mooi!

ASICS fuzeX short – €40

Bij het zien van de nieuwe ASICS collectie werd mijn oog meteen getrokken naar dit hardloopshortje. Sindsdien krijg ik de print niet meer uit mijn hoofd en zie ik er mezelf al lange duurlopen voor de marathon van New York in doen.

Nike Zonal Strenght – €110

Nike heeft een nieuwe hardlooptight ontworpen: de Zonal Strenght tight. Deze (compressie)tights bieden ondersteuning voor de belangrijkste spieren en uitzonderlijke stretch om de snelste, langste runs aan te kunnen.

Nike Dry Knit shirt – €65

Basic shirts kan je niet genoeg hebben en in dit muntgroene shirt van Nike wil ik dan ook heel graag gezien worden.

Kalenji Sportance Comfort sport-bh – €19.99

Een goede hardloopbh is voor mij onmisbaar. Dankzij Decathlon heb ik de Sportance Comfort bh reeds mogen testen en hij zit echt top. Een aanrader dus voor wie nog op zoek is naar een goed (en betaalbaar) exemplaar. (Review Kalenji Sportance Comfort bh)

Adidas dip dye tee – €74.95

Tijdens de launch van de UltraboostX hardloopschoen zette Adidas ook een bijhorende outfit in de kijker. Ik was op slag verliefd op dit roze dip dye shirt!

ASICS Dynaflyte – €160

Geen goede run zonder goede hardloopschoenen. De Dynaflyte werd ontworpen voor lopers die snelle en lange duurlopen willen doen. Speciaal voor de zomer werden een aantal nieuwe kleuren op de markt gebracht.

New Balance shirt – €20

Ik heb een zwak voor roze hardloopkleding en dit simpel shirtje van New Balance verdient dan ook een plaatsje in mijn kleerkast,

Puma speed tights – €65

In mijn kast ligt al een speed tight van Nike en ik ben benieuwd of die van Puma dezelfde werking heeft. Aan de looks zal het alvast niet liggen want ik vind het contrast tussen het felblauw en het roze super mooi.

Wat draag jij het liefst om te sporten in de lente?

Liefs,
Aurelie

Previous Post Next Post

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Jamey 22 maart 2017 at 10:02

    Wat een mooie hardloopkleding! Die roze broek is echt te cute!

  • Leave a Reply

    CommentLuv badge