Running gear

Hardloopkleding en –accessoires voor wanneer het donker is

reflecterende-hardloopkledingHardlopen in het donker. Het is iets wat ik niet graag doe, maar waar ik de komende maanden niet onderuit kan. Om me toch wat meer op mijn gemak te voelen tijdens deze rondjes, zorg ik ervoor dat ik steeds goed zichtbaar ben voor andere weggebruikers. Ik toon je dan ook graag de reflecterende hardloopkledingstukken en – accessoires die op mijn wishlist staan.

Asics lite-show armband – € 25

Wanneer het buiten donker is, ga ik de deur niet uit zonder mijn telefoon. De vraag is dan echter; waar kan ik hem opbergen? Met deze lite-show armband van Asics hoef ik me dat in de toekomst niet meer af te vragen. Bovendien dragen de reflecterende elementen bij aan mijn zichtbaarheid. Een win-winsituatie dus.

Asics lite-show jacket – € 110

Een reflecterend jasje dat je tegen de wind en de kou beschermt én er daarnaast nog eens mooi uitziet. Dat is het lite-show jacket van Asics. De prijs houdt mij op dit moment nog wat tegen om het kopen, maar eens dit item in sale komt, zal het niet lang duren vooraleer het in mijn kast hangt.

Nike Flash longsleeve – € 65

Mijn favoriete longsleeves van Nike zijn nu ook beschikbaar met reflecterende strepen op de mouwen. Deze longsleeve is niet alleen lekker warm, maar zorgt er ook voor dat je goed zichtbaar bent voor andere weggebruikers. Voor wie graag een volledig matchende outfit heeft; er is ook een gelijkaardige tight beschikbaar!

Nike Flash bodywarmer – € 200

Heb je wat meer geld te spenderen? Dan is deze bodywarmer van Nike misschien wel exact wat je nodig hebt. Hij zorgt ervoor dat je het niet koud krijgt tijdens het hardlopen én dat je veilig de baan op kunt.

Decathlon Run Light – € 39.99

Vorige winter gebruikte ik het run light voor het eerst tijdens mijn hardlooprondjes in het donker en sindsdien kan ik niet meer zonder. Het run light maakt me niet alleen zichtbaar voor anderen, maar zorgt er ook voor dat ik zelf ook goed kan zien waar ik mijn voeten neerzet. Ideaal dus.

Adidas Supernova Tight – € 74.95

Naast een leuk jasje of een mooie longsleeve, mag ook een warme tight niet ontbreken. Met deze tight van Adidas ben jij letterlijk een licht in de duisternis.

New Balance shirt – € 40

Fluo kleding doet het altijd goed in het donker en daarom mag ook dit shirt van New Balance niet in je kast ontbreken.

Odlo handschoenen – € 34.95

Niet alleen ons lichaam moet goed beschermd zijn, ook ons onze handen verdienen de nodige aandacht. Met deze handschoenen krijg je het zeker niet koud tijdens je hardlooprondjes.

Wat draag jij als je in het donker gaat hardlopen?
Liefs,
Aurelie

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge