Training

Hardloopevents voor de komende weken

hardloopeventsDe marathon van Antwerpen is nog maar net achter de rug en hier ben ik alweer met een nieuw lijstje van wedstrijden waaraan ik de komende weken ga deelnemen. Hardloopevents geven me altijd enorm veel energie en ik doe er dan ook super graag aan mee. Zie ik jou aan de start van één van deze wedstrijden?

10/05 – Denderloop (Liedekerke)

De Denderloop was 4 jaar geleden mijn allereerste wedstrijd en ik heb er dan ook een traditie van gemaakt om er elk jaar aan de start te staan. Vorig jaar deed ik 28’33” over de 5 km en ik zou daar dit jaar toch graag een minuutje van af doen. Mijn PR op de 5 km staat momenteel op 25’49” dus normaal gezien zou mijn doel zeker haalbaar moeten zijn. Duimen maar!

13/05 Dwars door Brugge (Brugge)

Mijn werkgever bood een tijdje geleden startbewijzen aan voor Dwars door Brugge en daar zei ik natuurlijk geen nee tegen. Ik heb nog nooit in Brugge gelopen, maar zal de dertiende met veel plezier 15 kilometer lang hardlopen door wat sommigen de mooiste stad van België noemen. Een echt tijdsdoel heb ik niet omdat ik deze wedstrijd zie als training voor de 20 km door Brussel.

27/05 20 km door Brussel (Brussel)

Vorig jaar deed ik voor het eerst mee aan de 20 km door Brussel, maar dat was geen succesverhaal. Dit jaar wil ik dan ook beter doen en zal ik er alles aan doen om mijn doel van vorig jaar, – finishen binnen de 2 uur-, te behalen.

03/06 Great Breweries Walk 25K (Puurs)

Op 3 juni ga ik voor het eerst een lange afstand wandelen in plaats van lopen. Samen met mijn mama en schoonmama ga ik de uitdaging aan om die dag 25 km te stappen. Ik weet dat ik die afstand al hardlopend kan afleggen, maar lukt me dat ook al wandelend? En zal het onderweg niet te saai of te langdradig worden? Wordt vervolgd :).

Heb jij de komende maanden nog een aantal wedstrijden op je planning staan?

Liefs,
Aurelie

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge