Training

#DOcember: Update week 1

70 kilometer hardlopen in één maand. Dat is #DOcember; de challenge van Girls Love 2 Run die ik deze maand aanga. Ik vertel je graag hoe mijn eerste week verlopen is. 

Doordat ik de eerste week van december ziek was, kon ik pas vorige zaterdag (5 december) aan #DOcember beginnen. Dat was een serieuze streep door mijn rekening want dat betekende dat ik de rest van de maand nog meer mijn best moet doen om de challenge tot een goed einde te brengen. Je moet namelijk weten dat ik normaal gezien geen 70 kilometer in een maand loop…

Maar goed, op 5 december ben ik dus begonnen en op dit moment heb ik al 21,4 van de 70 kilometer afgelegd.

docember-week-1-overzicht

 • Zaterdag 5 december: 9,1 km
 • Donderdag 10 december: 3,2 km
 • Zaterdag 12 december: 3,0 km
 • Zondag 13 december: 6,0 km

Beide zaterdagen had ik heel veel zin om te gaan hardlopen, maar op donderdag en zondag heb ik mezelf echt naar buiten moeten slepen. Ik was moe, had geen zin, had het koud, … en het laatste wat ik wou was mijn hardloopkledij aandoen en een rondje gaan lopen. Goed dat ik mezelf toch gedwongen heb, want na de 1e kilometer voelde ik mij al véél beter en genoot ik echt van het lopen.

Ik heb nog 17 dagen om de overige 49 km af te leggen. Het wordt geen makkelijke opdracht, maar ik ga er voor de volle 100% voor.

Doe jij mee aan #DOcember? 

Liefs,
Aurelie

Previous Post Next Post

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply BySilke 14 december 2015 at 08:40

  Wowie, je bent echt sterk bezig! Ik hou het met 5km per week, hihi. Dat is ook al iets, toch! Heel veel succes hoor, zeker met dit weer! Liefs 🙂

  • Reply Aurelie 14 december 2015 at 20:39

   Super goed bezig! Elke kilometer die je met dit weer maakt, is eentje om trots op te zijn. Jij ook heel veel succes!

 • Reply Michaela 14 december 2015 at 09:30

  Wow, echt knap van je dat je dit gaat doen! Top gewoon 🙂

 • Leave a Reply

  CommentLuv badge