Training

D-Day: Marathon van New York

marathon-new-yorkDrie jaar geleden nam ik mezelf voor dat ik in 2017 mijn eerste marathon zou lopen. Ik kon toen nog geen 10 km hardlopen, maar droomde wel al over hoe ik 42,195 km aan een stuk zou lopen (én er hopelijk nog van te genieten ook). Vandaag is het eindelijk zover. Ik loop mijn allereerste marathon. En dan nog wel in New York; de mooiste stad ter wereld!

Ben ik er klaar voor? Dat is een vraag die ik mezelf de afgelopen uren/dagen/weken gesteld heb en waar ik geen antwoord heb. Soms heb ik veel zelfvertrouwen en geloof ik er in dat ik in 4u30 ga finishen. Andere momenten zit ik vol twijfels en denk ik dat het een verschrikkelijke lijdensweg zal zijn. Wat het uiteindelijk ook wordt, dit wordt ongetwijfeld een ervaring die ik nooit meer ga vergeten.

Wie mij graag volgt tijdens de marathon kan dat doen via de TCS NYC marathon app. Je kan me zowel op bib-nummer ‘40535’ als op mijn naam ‘Aurelie De Cuyper’ vinden. Ik start om 10u40 Amerikaanse tijd en hoop dus om 21u10 te finishen. Duimen jullie mee?

Liefs,

Aurelie

Previous Post Next Post

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Noor (Clothes & Dreams) 5 november 2017 at 13:37

    Veel succes! Ben benieuwd hoe het zal gaan! 😀

    xo Noor

  • Leave a Reply

    CommentLuv badge