Running gear

3 hardloopitems waar ik niet zonder kan

3-hardloopitemsMijn collectie hardloopkleding, -schoenen en -accessoires breidt meer en meer uit, maar toch neem ik erg vaak dezelfde items uit mijn kast voor een hardlooprondje. Net zoals bij mijn dagelijkse outfits heb ik ook hardloopkleding die ik liever draag dan andere. Ik stelde mezelf de vraag zonder welke drie hardloopitems ik echt niet zou kunnen en dat zijn deze drie:

Nike Lunarglide 7

Mijn allereerste paar hardloopschoenen waren Lunarglides en sindsdien zijn dit mijn favoriete schoenen. Lunarglides bieden mij de steun en demping die ik nodig heb én tegelijk voelt het aan alsof ik op wolkjes loop. Tegenwoordig wissel ik ze tijdens intervaltrainingen af met de Asics Fuze X of de Nike Zoom Structure, maar ze blijven mijn onbetwiste nummer 1. Ik weet nu al op welke schoenen ik de marathon loop.

Nike Epic Lux Run tight

De zoektocht naar de perfecte tight – hoge band, koordjes, opbergzakjes – heeft bij mij ontzettend lang geduurd. Tot ik de Epic Lux Run tight ontdekte… Deze tight zakt niet af en zit super comfortabel. Hier kan ik uren in blijven lopen. Voor de zomer heb ik hem ook al in een korte versie zodat ik dan ook in mijn favoriete kledij de baan op kan.

Kalenji Run Light

Zichtbaarheid vind ik erg belangrijk en vandaar dat het Kalenji Run Light op dit moment onmisbaar is voor mij. Het Run Light verlicht de eerste 20 meter van mijn pad waardoor ik zonder problemen in een donkere omgeving kan hardlopen. Vroeger liep ik met een hoofdlamp en fluo-vestje, maar dan loop ik duizend keer liever met het Run Light. Echt een aanrader voor wanneer je in het donker op stap gaat!

Jullie begrijpen vast wel dat ik in de zomer voor andere items kies :). Wat zijn jouw favoriete items in jouw (hardloop)kleerkast?

Liefs,
Aurelie

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge