Training

Wat na de halve marathon?

wat-na-halve-marathonVoor 2016 had ik meerdere hardloopdoelen, maar eentje sprong er toch wel bovenuit: het lopen van een halve marathon. Die halve marathon heb ik intussen in the pocket (hier kan je het raceverslag nog eens lezen) en op dit moment heb ik het gevoel dat ik een beetje in een zwart gat gevallen ben. Want wat zijn nu mijn hardloopdoelen voor de resterende maanden van 2016 en het begin van 2017?

Ik heb altijd gezegd dat ik in 2017 mijn eerste marathon wil lopen en dat ben ik ook van plan in het najaar van 2017. De exacte details ken ik nog niet want ik kan maar niet beslissen over de locatie, maar dat het gaat gebeuren staat wel vast. Die marathon wordt dan ook mijn hoofddoel van 2017.

In de tussenperiode wil ik mij dan ook focussen op een aantal kleine doelen:

  • Periode midden oktober – eind december: meedoen aan een aantal lokale wedstrijden (max 10 km) met het doel om sneller te worden op de 5 km.
  • Periode januari – mei/juni: meedoen aan de Antwerp 10 miles en een halve marathon in binnen-of buitenland. Als er iemand suggesties heeft, laat maar komen!

Mocht je nog leuke wedstrijden of challenges kennen dan mag je mij dat altijd laten weten in de comments. Ideeën voor de marathon zijn ook steeds welkom.

Liefs,
Aurelie

Previous Post Next Post

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply KelobserT 25 juni 2017 at 20:12

    adr. loans with bad credit org Success with Payday Express Template Letters Why Sign Up by kayleigh Thu Dec am Peace Posts Joined Wed Mar am Location On Prison Earth With You mareo Platinum Member Debt Free in Days Community University Forum Index Banking Insider by mareo Thu Dec pm Promissory Notes ceylon Moderator Posts Joined Wed Aug pm Bailiffs Worried and Confused You guys are amazing and what youre doing on this website is absolutely wonderful.borrowed for days.

  • Leave a Reply

    CommentLuv badge