Training

Verdien beloningen door te bewegen dankzij de NN Running Club

NN-Running-Club

© Gregory Van Gansen/Imagetting

Begin september werd de NN Running Club gelanceerd. Het is de eerste digitale hardloopcommunity in België en heeft tot doel om zoveel mogelijk mensen aan het bewegen te krijgen. Als trotse ambassadeur vertel ik je graag wat meer over dit platform.

Waarom werd de NN Running Club opgericht?

Uit het Nationale Gezonderzoek van NN bleek onlangs dat de werkende Belg lichamelijk gemiddeld 6.1 jaar ouder is dan zijn werkelijke leeftijd. Het pijnlijke gevolg van een ongezonde en zittende levensstijl. Daar komt nog eens bij dat 31% (!) van de Belgen zelden of nooit beweegt. Daarom lanceerde NN de eerste digitale sportclub van ’t land om . Want een gezondere Belg is een gelukkigere Belg.

Wat is de NN Running Club?

De NN Running Club is een gratis online platform waarop je je kan registreren om coins te verdienen door te sporten. Per 100 kcal die je verbrandt of per 1000 stappen die je zet, krijg je immers 10 coins. Deze kan je sparen voor mooie beloningen. Denk maar aan een abonnement op het Running magazine, gratis startbewijzen voor hardloopevents, kortingen op sporthorloges … Klinkt goed? Is het ook!

Een sportieve activiteit hoeft trouwens niet enkel hardlopen te zijn. Ook door te wandelen, fietsen, voetballen, dansen … kan je coins verdienen. Je kan je activiteiten immers niet alleen automatisch via een wearable of app doorgeven, maar ook manueel. Zo spaar je coins voor elke vorm van beweging die je uitvoert. Elke stap telt!

Het platform is bovendien veel meer dan enkel een ‘spaarsysteem’, je vindt er ook heel wat tips van experten over voeding, beweging, gezondheid …  Kortom alles wat je nodig hebt om je op weg te helpen naar een gezonde, actieve levensstijl.

Challenges

Naast de sportieve activiteiten die je registreert, kan je ook coins verdienen door mee te doen aan challenges. Die challenges variëren in moeilijkheidsgraad en zijn daarom voor iedereen toegankelijk. Voorbeelden van challenges die op dit moment aan de gang zijn, zijn onder andere:

 • 10 km hardlopen in een trainingssessie
 • Tijdens de week van het hart een week lang elke dag 7.000 stappen zetten
 • 12 activiteiten registreren in de maand september

Doe je graag mee?

Heb je na dit artikel zin gekregen om je ook aan te sluiten bij de NN Running Club? Dat kan! Maak een account aan via deze link, koppel je wearable en start met het verdienen van coins. Veel succes!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply Nn Running Club - Nn Running Team 31 maart 2022 at 06:05

  […] Verdien beloningen door te bewegen dankzij de NN Running … […]

 • Reply Nn running club inloggen - Inloggen Gids 11 augustus 2022 at 20:38

  […] 9. Verdien beloningen door te bewegen dankzij de NN Running … […]

 • Leave a Reply

  CommentLuv badge