Event

Polar M430 Chase Your Destiny Event

Polar-M430Dankzij een wedstrijd op facebook was ik vorige week een van de gelukkigen die aanwezig mocht zijn op het lanceringevent van de Polar M430. Ik had de kans om als een van de allereersten in België kennis te maken met dit horloge en ik vertel je dan ook heel graag wat meer over dit ontzettend leuke event!

Het Chase Your Destiny Event vond plaats in l’Usine; een exclusieve (én super mooie) fitness in hartje Brussel. Tijdens het event was het de bedoeling om via een City Run kennis te maken met het sporthorloge. Hiervoor werden we meteen bij aankomst in teams verdeeld. Ik zat in team zwart en kreeg dan ook een zwarte M430 en bijhorend zwart t-shirt.

Nadat iedereen omgekleed was, de horloges juist ingesteld waren en de teams compleet waren, kregen we al een korte introductie over de M430. Kort samengevat: de M430 is een waterdicht GPS-horloge met hartslagmeting aan de pols, heeft erg veel geavanceerde trainingsfuncties en staat 24/7 activiteitsmeting toe. Omdat je een horloge nu eenmaal pas leert kennen door het te gebruiken, was het na de korte uitleg tijd voor de City Game.

We verzamelden in een parkje voor een warming up van een kwartiertje en konden zo al een aantal functies van de M430 ontdekken. Nadien werden er teamfoto’s gemaakt en werden ook de spelregels van de City Game uitgelegd. Elk team had een teamcaptain die een aantal kaartjes had waarop een route van punt A naar punt B uitgetekend stond. Doel was om telkens zo snel mogelijk van A naar B te lopen, daar een opdracht uit te voeren en dan opnieuw naar het volgende punt te lopen. Het team dat als eerste de eindlocatie bereikte, was de winnaar.

Ik zat, samen met twee andere meiden, in een team met vijf mannen en dat hebben we geweten. Onze snelheid lag meteen vrij hoog en in plaats van een ontspannen testloopje, werd het voor mij een heuse intervaltraining. Tel daarbij ook nog eens de hitte en het heuvelachtige Brussel en je kan al raden dat ik afgezien heb tijdens de City Game. Gelukkig zorgden de korte opdrachten (zoals burpees, squats, pompen, …) voor de nodige rustmomentjes. Het parcours nam ons onder andere mee naar het Europees Parlement, het Jubelpark, de Grote Markt, Manneke Pis, het Justitiepaleis, … en het was ontzettend leuk om al deze plaatsen eens al hardlopend te verkennen.

Uiteindelijk kwamen we als tweede team aan op het eindpunt en mochten we genieten van een deugddoende douche. Er wachtte immers nog een walking dinner op ons. Samen met ons team praatten we nog wat na en genoten we van al het lekkers dat ons aangeboden werd. Als kers op de taart mochten we onze Polar M430 ook mee naar huis nemen zodat we hem nog uitgebreider kunnen testen. Dat is ook wat ik de komende weken ga doen zodat ik hem voor jullie kan reviewen.

Bedankt Polar voor de geweldige namiddag/avond!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply EssayPaper 26 juli 2017 at 10:30

  EssayErudite.com is the web’s leading provider of quality and professional academic writing.
  When it comes to essay writing, an in-depth research is a big deal. Our experienced writers are professional in many fields of knowledge so that they can assist you with virtually any academic task. We deliver papers of different types: essays, theses, book reviews, case studies, etc.
  We have thousands of satisfied customers who have already recommended us to their friends. Why not follow their example and place your order today?

 • Reply Avito777gut 15 augustus 2017 at 19:25

  Пополение баланса Авито (Avito) за 50% | Телеграмм @a1garant

  Мое почтение, дорогие друзья!

  Всегда рады предоставить Всем вам сервис по пополнению баланса на действующие активные аккаунты Avito (а также, совершенно новые). Если Вам нужны конкретные балансы – пишите, будем решать. Потратить можно на турбо продажи, любые платные услуги Авито (Avito).

  Аккаунты не Брут. Живут долго.

  Процент пополнения в нашу сторону и стоимость готовых аккаунтов: 50% от баланса на аккаунте.
  Если необходим залив на ваш аккаунт, в этом случае требуются логин и пароль Вашего акка для доступа к форме оплаты, пополнения баланса.
  Для постоянных клиентов гибкая система бонусов и скидок!
  Гарантия:

  И, конечно же ничто не укрепляет доверие, как – Постоплата!!! Вперед денег не просим… А также, гасим Штрафы ГИБДД за 65% …

  Оплата:
  ЯндексДеньги, Webmoney (профессиональные счета)
  Рады сотрудничеству!

  канал Телеграмм @t.me/avito50
  ________

  авито калининградская область доска бесплатных объявлений
  авито скидки +на платное размещение
  объявление +на авито бесплатно +и без регистрации
  авито авто область
  купить +на авито

 • Reply Avia777Bita 16 augustus 2017 at 13:44

  Авиабилеты по РУ за 60 процентов от цены кассы. по МИРУ – 50%| Телеграмм @AviaRussia только этот, другие не используем.

  Надежно. Выгодно. Без слётов. И БЕЗ каких-либо проблем.

  Оплата:
  ЯндексДеньги, Webmoney (профессиональные счета)
  Рады сотрудничеству!
  ________

  дешевые авиабилеты +по россии акции скидки
  купить авиабилеты дешево победа официальный
  компания дешевых билетов +на самолеты
  авиабилеты дешево аэрофлот официальный сайт
  авиабилет купить онлайн дешево со скидкой

 • Leave a Reply

  CommentLuv badge