Wedstrijden

De leukste hardloopwedstrijden van december 2016

warmathonNiets leuker dan na maanden trainen aan de startlijn van een hardloopwedstrijd verschijnen. De adrenaline en stress die je voor de start voelt, het doorzettingsvermogen dat door je lichaam giert tijdens de wedstrijd, de glimlach op je gezicht eens je de finish nadert, … Het zijn stuk voor stuk emoties die ervoor zorgen dat deelnemen aan een hardloopwedstrijd super fijn is.

Speciaal voor jou heb ik de leukste hardloopwedstrijden van december op een rijtje gezet. Aan welke startlijn verschijn jij?

Urban Trail Mechelen (3 december)

urban-trail-mechelenDe Urban Trail Mechelen is een loopevenement van 10km waarbij je de kans hebt om ’s avonds te lopen op plaatsen en door gebouwen waar je nog nooit bent geweest. Zo loop je onder andere door de Kazerne Dossin, het stadhuis van Mechelen, brouwerij Lamot, ….

Kerstloop Brugge (9 december)

kerstloop-bruggeOp 9 december wordt voor de 6e keer de Kerstloop in Brugge georganiseerd. Deelnemers hebben de keuze tussen 6 en 10 km en gaan om 20u van start met hun route door het stadscentrum.

Warmathon (18 tot en met 23 december)

warmathonGeen klassieke hardloopwedstrijd, maar wel een evenement dat ik graag in de kijker zet. Tijdens De Warmste Week van Music For Life kan jij warmlopen voor meer dan 1.000 goede doelen. Loop (of wandel) mee met de Warmathon van 18 tot en met 23 december in de vijf provinciehoofdsteden en Brussel.

Midwinternachtrun Gent (18 december)

midwinternachtrunDe Midwinternachtrun is het derde avondevenement in het rijtje. De wedstrijd start om 20u (5km) of 20u45 (10km) en je neemt je mee doorheen de Gentse binnenstad. Deze hardloopwedstrijd liep ik in 2014 ook mee en kenmerkte zich door een uitstekende sfeer langs het parcours.

Heb jij nog sportevenementen op de planning staan?

Liefs,
Aurelie

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge