Wedstrijden

De leukste hardloopwedstrijden van april 2016

10-km-van-brusselNiets leuker dan na maanden trainen aan de startlijn van een hardloopwedstrijd verschijnen. De adrenaline en stress die je voor de start voelt, het doorzettingsvermogen dat door je lichaam giert tijdens de wedstrijd, de glimlach op je gezicht eens je de finish nadert, … Het zijn stuk voor stuk emoties die ervoor zorgen dat deelnemen aan een hardloopwedstrijd super fijn is.

Speciaal voor jou heb ik de leukste hardloopwedstrijden van april op een rijtje gezet. Aan welke startlijn verschijn jij?

DVV Antwerp 10 miles & marathon (17/04)

antwerp-10-milesDe DVV Antwerp 10 miles & marathon is één van de bekendste hardloopevents in België. Jaarlijks verschijnen meer dan 40.000 mensen aan de start en dat aantal groeit alleen nog maar. De meeste lopers kiezen voor de 10 miles (16 km), maar je kan ook deelnemen aan de ladies run van 5 km (i.s.m. New Balance) of de marathon. Ook voor de kindjes wordt een run van 1,4 km voorzien. Er zijn nog startbewijzen beschikbaar, dus aarzel vooral niet om je in te schrijven!

10 km van Brussel (24/04)

10-km-van-brusselHeb je altijd al eens willen finishen in het Koning Boudewijnstadion? Dan is de 10 km van Brussel zeker iets voor jou! Start en aankomst vinden namelijk plaats in deze heuse sporttempel. Tussendoor passeer je ook nog eens het Atomium en loop je door de parken aan de Heizel. Een heel fijn parcours dus! Naast de 10 km-wedstrijd, wordt er ook een 5 km-wedstrijd georganiseerd. Meer informatie vind je hier.

Spartacus Run (30/04 en 01/05)

spartacus-runWie regelmatig deelneemt aan reguliere hardloopwedstrijden en op zoek is naar een nieuwe uitdaging, kan misschien voldoening halen uit een obstacle run. Bij de Spartacus Run krijg je een parcours van 10 km voorgeschoteld met zo’n 15 hindernissen. Tijdens de run worden al jouw spieren aan het werk gezet en staat teamwork centraal. Deelnemen kan individueel of in groep. De Spartacus Run is volledig uitverkocht, maar hou facebook in de gaten voor mocht je toch nog willen deelnemen. De dagen voor het event zijn er namelijk nog veel mensen die hun startbewijs kwijt willen.

Ik doe mee met de Spartacus Run op 30 april en daarnaast staan er nog twee andere (kleine) hardloopwedstrijden bij mij in de buurt op de planning. Normaal gezien ging ik ook meedoen aan de DVV Antwerp 10 miles, maar door omstandigheden gaat dat niet lukken.

Aan welke wedstrijden ga jij deelnemen?

Liefs,
Aurelie

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge