About

aurelie

Hi, Ik heet Aurelie en ben 23 jaar. Ik ben gepassioneerd door alles wat met taal, media en communicatie te maken heeft, en mijn hele ‘professionele leven’ speelt zich dan ook af in die sectoren. Dankzij mijn diploma’s journalistiek en bedrijfscommunicatie heb ik op dit moment de tofste baan van de hele wereld. Ik werk als marketing assistente bij een internationaal bedrijf dat medische hulpmiddelen produceert. Tijdens de werkuren maak ik grafisch promotiemateriaal (zoals brochures, posters, flyers, …), communiceer ik met onze klanten, denk ik na over leuke marketingacties, update ik de social mediakanalen, … Een droombaan dus!

Naast al dat harde werk, heb ik natuurlijk ook nood aan ontspanning. En die ontspanning vind ik in het hardlopen. Er is niets zo fijn als na een lange, drukke dag een rondje te gaan hardlopen. Ik kan daarbij ongelooflijk genieten van de stilte en de natuur om mij heen.

Met mijn blog ‘Run, love, dream‘ combineer ik als het ware alle zaken die mij gelukkig maken: creatief zijn, communicatie en hardlopen. Ik beleef alvast ontzettend veel plezier aan het maken van deze blog en ik hoop dat jij er minstens evenveel van geniet als ik.

Liefs,
Aurelie